Välkommen till världen

Jag vet att jag bloggat alster med denna stämpel förut, men det är verkligen en av mina absoluta favoriter när det gäller ”välkommen-till-världen-kort”.  🙂

DSC_0090

Både stämpelmotivet och bladen har jag embossat med ett guldpulver som heter detail från Stampendous. Jag måste säga att jag blev imponerad över hur fint motivet blev – en del pulver har förmågan att bli för ”grötigt” men detta pulver är riktigt finkornigt och även texter blir superbra! 🙂

DSC_0092

Material:

Alla papper kommer från Carta Bellas serie Baby Mine Girl
Stitched dies från Lawn Fawn
Stämpel från Vilda
Foiltape från Little B
Blommor
Blad
Embossingpulver – detail från Stampendous

Önskar er en härlig helg! Massa kramar, Maiden

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *