Amerikanskt på längden å tvären…

I år är ju ÅRET för mig… Året då allt vänder å går utför… Året då jag inte längre har någonting att se fram emot längre… Typ… 😉 Jag fyller alltså 40! 😮 Tack å lov så fyller ju även många vänner till mig åxå 40 i år – och jag är tacksam för alla som e äldre än mig så jag kan håna ett tag till, haha. 😉 Årets andra 40-årsfest gick av stapeln förra helgen och det var maskerad med USA-tema. Självklart så gjorde jag ett kort på samma tema;

DSC_0089 - version 2

De embossade stjärnorna är helt fantastiska! (dock lite svårfotade…)

DSC_0089Material:

Papper från blocket Patriotic Picnic från Doodlebug
Washitape True Blue från Doodlebug
Dies: stjärnor från Momenta

Önskar er en fantastisk helg! Kram, 39-åringen… 😀

kerstin

 

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *