”Fusk-scrappat”…

Ja det är nästan så jag vill kalla det att ”fuska” när det går så fort att göra en layout… 😉 Men faktum är att hur många snabba layouter jag än skulle göra så finns det inte en chans att jag skulle kunna komma ikapp med alla foton jag framkallat genom åren… :p Layouten som jag visar idag har jag gjort som inspiration till månadens utmaning där man ska lifta en layout som Sockergrynet har gjort. Jag gjorde det så otroligt enkelt för mig  och använde bara stickers från Crate Paper och foton – thats it! 😮 Inte ens en liten enamel dot som jag alltid brukar slänga på… 🙂

DSC_0117

Att få gå runt i en pysselaffär med kundvagn och bara strosa runt bland alla fantastiska produkter (och jo, slänga ner en del saker i vagnen åxå…) är väl en dröm för alla pysslare? Så, Cicci; dags att införskaffa kundvagnar på CiLi så vi kan få våra drömmar uppfyllda! 🙂

DSC_0119

Material:

Stickers från Crate Paper

Hoppas att ni blir sugna på att vara med i månadens tävling! 🙂 Ha en underbar helg!

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *