Simple stories I Am: -10 kg

Jag håller på med en hälsoresa, där viktminskning ingår. I fredags när jag ställde mig på vågen visade det sig att jag gått ned 10 kg och jag är mycket stolt över mig själv! Det som utökade lyckokänslan var att jag kom i en favoritkjol, jag tidigare haft 1 gång för två år sedan. Den underbara känslan var jag tvungen att dokumentera på en layout! 🙂

15_34

15_34_0

15_34_1

15_34_2

Material:
Bazzill cardstock – vit
Crate Paper Paper Pad 6X6 – Maggie Holmes Confetti
Simple Stories Snap I Am Double-Sided Card Pack
Simple Stories Stickers 4X6, 3 Gold Foil & 3 Color – I Am
Simple Stories Photo Stickers, 1 Black, 1 White & 1 Gold – I Am
American Crafts Amy Tan Stitched Thickers – After Glow Alpha/Black Foam

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Simple stories I Am: -10 kg

  1. Anna Uhras skriver:

    WELL DONE på ALLA punkter här Marie!!! Vad duktig du är 🙂 10!! kg , Härligt!! Och som alltid underbar LO!!! Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *