Tonic Studio – Radient Roselily

Idag blev det ändrade planer. Jag hade redan gjort ett inlägg till idag men några 🙂 ville att jag skulle göra något med en die från Tonic Studio så då fick det bli så. Allt som är utstansat på framsidan är från Tonic – Radient Roselily (förutom Love). Blommorna är utstansade i Vellum papper och infärgade med Versa Color, två nyanser lila. Att göra blommor med just Vellum tycker jag är roligt för de kan man forma lite så att de ”står” ut lite, bra när man har lager på lager. Blommorna är limmade. Satte en bit silverpapper bakom det utstansade ”hålet”.

P1020113

Som ni ser så är silverpappret som en spegel – jag kom med när jag fotade. Tog en bit av silverpappret och klistrade på Stick It på baksidan innan jag stansade ut love – det är superbra när man har små, smala utstansade föremål som man skall klistra fast.

P1020112

Insidan har jag klistrat in några små hjärtan lite huller om buller men ändå lämnat en del utan hjärtan för att kunna skriva en liten hälsning. Jag hade några små spillbitar med Bazzils silverpapper som jag hade klistrat på Stick It, så då ville jag använda det. Inget skall förfaras här inte :). Innan har jag bara skurit ut en bit cardstock (Bazzil vit cardstock, OP) som döljer baksidan av framsidan då den är lite ”lappad” eftersom jag bara satte silverpapper över ”hålet”. Självklart hade jag kunnar skära ut silverpappret så att det var över hela sidan (baksidan är vit på silverpappret).

Material:
Tonic Studios Entwining Trellis Die Set – Radient Roselily
Tonic Studios Rococo Petite Die – Branwen Briar
Lawn Fawn Custom Craft Die – Scripty Love 
Memory Box Die – Heart Of Hearts
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 10Pkg 300gr – Purple
Crafters Companion Printable Vellum Paper
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Silver
Stick It – Die Cut Adhesive Sheets Double Sided
Kaisercraft Self-Adhesive Rhinestones
VersaColor Pigment Inkpad – Lilac och Heliotrope
Blending Tool
Tombow Mono Aqua Liquid Glue  

britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *