Graduation

För ett par år sedan (harkel, host…) var jag Aupair i USA till två små barn… Och tro det eller ej men för ett par veckor sedan så var det dags för det äldsta av dem att gå ur college! Snabblärd liten rackare… 😉 Självklart så gjorde jag ett kort till henne och man kan ju INTE klaga på utbudet när det gäller att göra ett ”graduation” kort! 🙂 Doodelbug har både papper och dekorationer som passar helt perfekt!

DSC_0096

DSC_0091

Material:

Doodlebug Paper Pad 6×6 – The Graduate 
Doodlebug Cardstock Stickers – The Graduate
Doodlebug Glossy Enamel Adhesive Sprinles – The Graduate
Bella Blvd Felt Bows 
American Crafts Doilies 

Att dagens inlägg från mig kommer lite senare än vanligt är heeelt och hållet Ciccis fel… 😉 Hon kom nämligen hem till mig igår för å bo här över helgen då det är Becky Higgins-eventet på Långholmen och vi hade alldeles för trevligt så jag glömde bort att fixa detta inlägg! 🙂 Nu ska jag bara se till att jag å barnen får ngt i magen och sedan så ska vi bege oss till Långholmen för å träffa Becky, några fler i designteamet och massa andra PL-entusiaster! Kanske ses vi där? Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *