En av mina bästa vänner!

4

Bekanta, vänner, känner till, gemensamma vänner, kollegor, barnens dagis föräldrar osv. Ja det finns flera varianter av vänner, men denna veckans LO är på en av mina bästa vänner. Ebba och jag träffades redan i förskolan och gick sedan i samma klass tom 1:a året på gymnasiet. Idag bor hon i Australien med sin familj och vi ses inte så ofta, men hon är ständigt med mig i mina tankar.
Förra året var hon hemma några veckor på sommaren och detta kort är taget när vi hade en mysig stund på en plats som vi var på en del som barn.

3

Har använt mig av Citrus Bliss som har härliga guld detaljer i sig.
Ha det så gott!

Material

Pink Paislee Chipboard Stickers 3 Sheets-Citrus Bliss
Vilda Stamps Splats kit
Pink Paislee Ephemera Cardstock Die-Cuts 84/Pkg-Citrus Bliss
Pink Paislee Paper Pad 6X6 36/Pkg – Citrus Bliss

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *