Mors dag

I morgon är det Mors dag. Någon mer än jag som alltid är ute i sista sekunden med sina kort? Tänkte väl det. Det kan inte bara vara jag… 🙂

Detta kort tog cirka en halvtimme, så i min värld är det ett snabbtillverkat kort. Råkade visst återgå till papper från Maja Design, men det är en annan serie åtminstone: Coffee in the Arbour. De finns, som vanligt, i både 6×6 och 12×12, men idag har jag bara använt det lilla formatet.

MorsDag2015_01
Vitt cardstock som bas. Min absoluta favorit sen lång tid tillbaka är Orange Peel. Gillar strukturen på det, så länge man inte ska färglägga förstås.

MorsDag2015_02
Jag använde en underbar die från Tonic Studis för att göra gallerhålet i framsidan. Kitet består av sex dies och jag använde det största gallret och mellanringen (ser man hur de ser ut så förstår man). Tagen är utklippt från ett diecut-papper. Målade pyttelite glitter med min Wink of Stella-penna på den lilla rosen på tagen.

MorsDag2015_03
På insidan satte jag fast ett helt papper och sen klippte jag ut en bild från diecut-pappret och satte på mitten med 3d-kuddar.

MorsDag2015_04
Här syns det att det blir lite extra dimension med 3d-kuddar. Alla kanter på insidan av kortet är inkade med Walnut Stain.

MorsDag2015_05
Eftersom även baksidorna på pappren är snygga gör det inget att tagen från framsidan syns.

 

Materiallista:

Papper – Maja Design – Coffee in the Arbour
Cardstock vit – Bazzill Orange Peel
Elizabeth Craft – Dubbelhäftande tejp
Wink of Stella – glitter clear
Distress Ink Pad – Vintage Photo
Ink Blending Tool
Tonic Studios – Skärmaskin med stickskär
Tonic Studios – Trellis Circle Base Die Set
3D-kuddar
Zig 2-Way Glue Pen
Stansmaskin – Craftwell Cut’n’boss Machine

 

helena

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Mors dag

  1. Pingback: Mors dag | Pandoras ask

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *