Secret garden art journal

secret garden aj CiP

Jag har gjort en ny sida i min art journal idag. Jag utgick från en bit sticky backed canvas som låg på mitt bord, jag hade färgat in den med överbliven mist häromdagen och den blev väldigt färgglad och fin. Jag klippte ut ett hjärta ur biten på frihand och så använde jag samma färger av mist till bakgrunden. Jag klistrade fast hjärtat och täckte det med Glue and Seal för att försegla ytan så att inte färgerna blandas om det blir blött av nån anledning. Jag använde en mask från Prima för bakgrunden, jag duttade på vit pigmentfärg med cut and dry foam, det anas lite ljusare bokstäver här och där. Jag använde en Tim Holtz-mask på hjärtat med svart Gesso, det täcker väldigt bra. Jag gjorde också små hjärtgirlanger med svart Gesso genom en mask jag skurit ut med min Cameo. De blåa ränderna i kanterna är Distressfärg genom en mask från Crafters Companion och de svarta prickarna är svart Texture Paste från Dreamweaver genom en Crafters Workshop-stencil. Det sista jag gjorde var att stämpla citatet med alfabetsstämplar. Jag gjorde lite highlights här och där med en vit gel-penna som avslutning och sidan var klar.

Hoppas att det inspirerade lite till att plocka fram mixed media produkterna.

Material:
Silhouette Cameo-2 Electronic Cutter
Dylusions Ink Spray – Bubblegum Pink
Dylusions Ink Spray – Vibrant Turquoise
Ranger Inkssentials Surfaces Sticky Backed White Canvas 8.5X11
Ranger Glue N Seal 3.5oz Matte
Daler-Rowney Gesso Primer
Ranger Studio Multi-Medium .5 Ounces – Black Gesso
Dreamweaver Embossing Paste – Matte Black
Tim Holtz Distress Ink Pad – Peacock Feathers
Archival Inkpad Jet Black
Hero Arts Hues Pigment Dye Ink Pad – Unicorn
Inkssentials Cut-N-Dry Stamp Pad Foam
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace
Crafters Companion Sheena Douglass Decorative Stencil – Graphic Equalizer
Prima Marketing – Poppies & Peonies Designer Art Stencil 6X6 – Perforated Dot Fl
Uni-Ball Impact Gel Pen Bold Point
Chickaniddy Clear Stamps 4X5.5 Illustrated – Yippee

maya
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *