När den lilla börjar bli stor…

Min systerdotter fyllde hela 8 år i år! 😮 Å någonstans där verkar det som att gränsen går mellan att kunna göra gulliga kort till att göra lite tuffare! 😉 Vilda har ett par coola stämplar som heter Sugarbats och jag satt och färglade dem alla tre innan jag kunde bestämma mig för vilken jag skulle använda till systerdottern. Här är två av motiven färglagda:

2015-02-08 19.12.56

Till slut blev det denna godingen;

DSC_0081

Å så här blev kortet;

DSC_0083

3-D lack på vattenpölen och siffran har fått både lite glitter samt 3-D lack;

DSC_0079

Material

Stämpel från Vilda
Pebbles Paper Pad 6×6 Homemade
Studio Calico Paper Pad 6×6 Brighton Pier
Enamel dots

Önskar er en härlig helg! Tro det eller ej men om ett par timmar ska jag åka till Göteborg och jag lovar att ett besök till butiken är ett måste! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på När den lilla börjar bli stor…

  1. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *