Svart bakgrund – Art Journal

AJ_CIPPå dagens sida i min Art Journal har jag börjat med att grunda med svart Gesso. Den är täckande och ett bra underlag att börja med. Jag gjorde en rätt enkel sida, stämplade ett citat, limmade fast en bild klippt ur en tidning och doodlade med Spectrum Noir Pencils och vit gelpenna. Det sista jag gjorde var att skvätta vit och guldfärgad AquaTint på bakgrunden. Den täcker väldigt bra och syns även på mörka bakgrunder.

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions Creative Journal
Chickaniddy Clear Stamps 4X5.5 Illustrated – Yippee
Ranger Studio Multi-Medium .5 Ounces – Black Gesso
Crafters Companion Spectrum Noir Pencils 24/Pkg
Uni-Ball Impact Gel Pen Bold Point
Hero Arts Hues Pigment Dye Ink Pad – Unicorn
Ranger Ink Super Fine Embossing Powder 1 Oz white

maya

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Svart bakgrund – Art Journal

  1. Anna Uhras skriver:

    Häftigt!! Och TACK för dina KLOKA ord!!! Försöker suga i mig som en svamp…. Kram Anna

    • Maya skriver:

      Tack! Min Art journal får fungera som en påminnelse om saker jag själv behöver komma ihåg så jag hoppas det fastnar hos mig med 😉 Glad att du gillade den! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *