Lycka till

Förra helgen var jag i butiken i Göteborg… Helt fantastiskt!! Jag vet att jag är en nörd (på så många sätt…) men det är verkligen en speciell upplevelse att gå runt bland alla hyllor med saker som man vill ha / behöver / MÅSTE ha… 😉 (Jo lite dyrt blir det såklart åxå – men jag köpte bara saker jag behöver….)

Jag ”beklagade” mig lite över att det inte fanns en viss typ av bokstäver som jag ville ha och vips så hade Cicci löst problemet genom att visa mig självhäftande foam från Bazzil som man kan använda tillsammans med valfria dies i sin stansmaskin och då fanns det ju inget att klaga på längre… 😉 Jag var såklart tvungen att testa direkt och gjorde ett snabbt kort till min chef som ska sluta. Jag provade även en ny typ av embossingfolder som skapade ett helt otroligt läckert 3D-papper;

DSC_0163

DSC_0167

 

Material:

Embossingfolder från We R Memory Keepers
Foam från Bazzil 
Lawn Fawn Stitched dies

Ha en underbar vecka! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *