Art Journal med tags

AJ_CiLi_tagsJag såg den här videon på YouTube och tyckte det verkade roligt att limma fast gamla tags och skriva på. Jag använde tags som jag fått i gamla kit med text på och andra mer eller mindre begagnade tags för jag tänkte att det skulle ge lite struktur men jag målade över sidan så många gånger med gesso innan jag var nöjd så det syns inte längre. För att göra en lång historia kort så fäste jag tagsen med Glue and Seal, därefter grundade jag med gesso på hela sidan. Sen kan vi spola förbi alla olika försök fram till det sista då jag använde en Gelato och målade tagsen i hörnen och gned ut det med fingrarna. Jag använde också en Distress Paint (Spun Sugar) för att måla lite rosa på bakgrund och tags med ett finger. Jag tonade ned det lite med gesso om det blev för intensiva färger och lade på med av Gelaton och färgen om det blev för blekt. Jag fortsatte så tills jag var nöjd. Jag skrev sist texten till Just Breathe av Pearl Jam som journaling över alla tags, den går lite kors och tvärs. Jag tycker nog att sidan blev fin till sist och visst är det bra att man kan måla över allt med gesso så att sidan inte är förstörd när man inte blir nöjd?

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions Creative Journal
Daler-Rowney Gesso Primer
Faber-Castell Mix & Match Gelatos Designer Series 4pkg – 50s Diner
Tim Holtz Distress Paints-1 Ounce Bottle – Spun Sugar
Ranger Glue N Seal 3.5oz Matte

maya

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *