Baby boy med Maja Design Vintage Baby

Denna veckan har jag gjort ett kort med den härliga serien från Maja Design Vintage Baby. Jag gillar att när man köper papper i samma serie att det är tänkt att man skall matcha dem med varandra, det gör ju saken så mycket lättare 🙂 .

IMG_4523a

På insidan har jag använt både ett av det fina Ephemera Cards och New Born.

IMG_4521

På framsidan har jag blandat en hel hög av det blåa Vintage Baby pappren som jag tycker är så fina. Alla kanterna har jag chalkat med Versa Colors Pinecone och det lilla hjärtat har jag glittrat med min Wink of Stella 🙂 .

IMG_4520a

Det färdiga kortet till en liten nyfödd kille med både små blå elefanter, skor och stjärnor.

Material:

Maja Design Vintage Baby- Journaling cards Blue, Special Delivery, New Born, Ephemera Cards, Die Cuts

Versa Color-Pinecone

Stampendous Embossingpulver-Detail Clear

Lawn Fawn-Milo´s ABC

Doodelbug- Mini Doilies

Wink of Stella-Clear

3D Kuddar

Ha en härlig sommartisdag och för många är det säkert semester.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *