Gott med Key lime pie!

Idag tänkte jag visa er denna layout för att sukta er lite…
Vem nobbar en caffe latte och bit paj? Inte jag iallafall!
Och när man gått gata upp och gata ner på Manhattan i New York är man värd detta, så det så!IMG_6292

Ser ni pappret med vit text på svart botten? I det finns två hål. De hålen blev till när jag skulle skapa till en annan layout. När jag rotade bland papprena i mitt DT-kit hittade jag den här biten, och insåg att det var väl en kul detalj med hålen…
Jag placerade ett limegrönt papper bakom för att matcha lime-skivan på fotot både färgmässigt och form-mässigt! IMG_6293 Bakgrundspappret stänkte jag ner med limegrön (hepp) och svart mist.
Återigen har jag använt en egentillverkad mall för att begränsa stänken till mitten på pappret. Mallen gjorde jag mycket enkelt genom att offra ett cardstock och klippa ut en stor cirkel på mitten av pappret.

IMG_6294

Härligt att hitta lite gröna dekorationer i sitt DT-kit! Älskar att matcha!
IMG_6295

Materiallista:
Mönstrat papper: Bella Blvd Words Of Wisdom, Daily Details,  American Crafts Rise & Shine Lana, We R Memorykeepers Count The Ways,
Dekorationer: Diecut (hjärta) American Crafts Diecuts Rise & Shine, blomma Kaisercraft Paper Blooms (slut i butik), chipboardpil Bella Blvd Symbols, scallop-bård (sticker) Bella Blvd Cardstock Stickers Treasures & Text.
Mist: Dylusions Fresh Lime och Mister Hueys Inky Black.

Vi ses väl snart igen?

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Gott med Key lime pie!

  1. Pingback: Seven Paper Amelia: Today |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *