Gästar med Lawn Fawn shakerkort

Hej! Vanligtvis bloggar jag på designinpapers.se men idag gästar jag här.

Alla verkar falla för de härliga stämplarna av märket Lawn Fawn. Nästan så det råder Lawn Fawn-feber. Och de är ju så söta, och väldigt roliga att skapa med.

Jag tänker visa ett kort som jag gjorde till min minsting som fyllde ett år för snart en månad sedan. Shaker-kort (skak-kort med konfetti eller paljetter i) är väldigt inne just nu så det ville jag ge mig på. Jag stansade ut en mängd konfetti i regnbågsfärgade papper. Sen stämplade jag en bakgrund till mitt kort med olika små, pyttestämplar som brukar följa med större stämpelset. Här var det hjärtan och körsbär. De färglade jag med Distress markers och la på Glossy accents. Muffinset och tårtfatet är från setet Baked with love. Ramen i guld runt själva skak-delen har jag stansat ut i Bazzils guldfoliepapper (det är helt underbart!) med en Tonic studio stans. Sist stämplade jag och stansade ut en banner med Bannerific där jag stämplade namnet.

CupcakeShakerLawnFawn_NJ600w

Det blir så himla effektfullt med shakerkort, även om det är en del pill. Men det finns bra videos på nätet så det är bara att söka om du vill ha närmare instruktioner.

/Niina J

Det här inlägget postades i Allmänt, Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *