Luftballonger på tre sätt

Under sommaren har jag pysslat på ett för mig lite nytt sätt… Nu förtiden så går inte mina barn och lägger sig så tidigt att jag kan pyssla efter att de har somnat, så nu får jag pyssla med dem istället! 🙂 Ingrid älskar att färglägga så ofta sitter vi och gör det tillsammans, och när det sedan gäller att skapa alster så har det mer blivit så att jag skapat ungefär likadana men utvecklat tekniken lite för varje alster. Som i förra veckan då jag visade Pippisarna! Denna vecka tänkte jag visa hur det blev när jag och Ingrid satt och lekte med dies och stämplar med luftballonger från Lawn Fawn.

image

Det första kortet har jag stämplat direkt på kortbasen och sedan färglagt med Promakers:

image

Till det andra kortet stämplade jag molnen direkt på kortbasen men luftballongen på ett eget papper och stansade ut en cirkel med en annan Lawn Fawn die:

image

Det tredje kortet så stämplade och stansade jag ut både molnen och ballongerna och fäste sedan med olika storlekar av 3D-kuddar:

image

Å så Ingrids kort såklart;

image

Material:

Stämplar och dies från Lawn Fawn
Cirkeldie från Lawn Fawn
Wink of Stella
3D-kuddar i olika storlekar

Önskar er en fortsatt trevlig sommar – jag har en veckas semester kvar innan allvaret börjar igen… Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Luftballonger på tre sätt

  1. Pingback: Best of 2015 |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *