Mixed media canvas

Jag fick en idé en kväll när jag låg och skulle somna. Jag ville testa använda eBrushen på en canvas för att göra en häftig tavla. eBrushen är en smidig airbrush som du kan använda med dina Spectrum Noir markers eller andra pennor (om du köper en adapter till). Den tar inte mycket plats och är jättekul att leka med. Jag gillar att göra bakgrunder med den men det finns ju massor av kul man kan hitta på. Som att göra en canvas till exempel.spectrum noir airbrush canvas maya isakssonJag började med att grundmåla canvasen med tre ljusa färger av Spectrum Noir och sprayade ett hyfsat jämt lager över duken. Jag sprayade även sidornan. Därefter gjorde jag lager med hjälp av olika masker (materiallista hittar du längst ned). Jag använde samma pennor eller en nyans mörkare. därefter tog jag en väldigt mörk grå och vände på den så att fel sida var i hållaren och sänkte lufttrycket så jag kunde göra en mer ”prickig” ram runt hela bilden. Sedan vände jag pennan rätt igen och sprayade cirklar på nära håll snett över canvasen. spectrum noir airbrush canvas maya isaksson detail1Som avslutning tog jag några masker och färgade genom med distresser, ritade över cirklarna med vit gel-penna och en glitterpenna. Jag gjorde lite ljusare partier med vit pigmentdyna och ett finger. Sist hittade jag en akvarellpenna som jag ritade med under några av cirklarna och så duttade jag vatten på så att det rann nedåt. spectrum noir airbrush canvas maya isaksson detail2 Det var riktigt roligt att göra denna tavla, jag funderar på att göra ett par till att hänga bredvid.

Material:
Craftwell ebrush Kit
Spectrum Noir Generation 2 markers
Crafter’s Workshop Templates 6″X6″ Mini Tile Texture

Crafters Companion Sheena Douglass Decorative Stencil – Graphic Equalizer
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Tracks
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace
Uni-ball Signo Sparkling Glitter Gel Ink Pen – 1.0 mm – Silver
Uni-Ball Impact Gel Pen
Hero Arts Hues Pigment Dye Ink Pad – Unicorn
Derwent Inktense Pencil – 2200 Ink Black

maya

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *