Simple stories: You

Idag kommer mitt sista tips i min lilla miniserie om vad jag tar till när inspirationen tryter. I tidigare inlägg har jag skrivit om att scraplifta sig själv, scraplifta någon annan och att följa en skiss. I dagens inlägg tipsar jag om att hämta inspiration från Pinterest, där finns massor att inspireras av.

Jag sparar ofta ner grafiska annonser i en pinterestmapp och använder dessa till startpunkt för mitt skapande. Så har jag gjort idag. Den här ”annonsen” fastnade jag för:
pinterestinspiration
Bildkälla: Pinterest

Min layout:

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
Simple Stories Double-Sided Paper Pad 6X6 – So Fancy
Simple Stories Cardstock Stickers – So Fancy Expressions
Simple Stories Cardstock Stickers – I Am, Fundamental
American Crafts Dear Lizzy Accent and Phrases Stickers – Fine and Dandy
American Crafts Enamel Dots – Shimelle True Stories

Nu är det din tur! Har du några tips på vad du brukar använda dig av som inspiration?! Dela gärna med dig här i kommentarerna!
marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Simple stories: You

  1. Anna Uhras skriver:

    Ja det ska vara du att få ihop en sån snygg LO av att inspireras av en annons !!! Det är så värdefulla tips och ide’er och råd du ger oss här!! Tack för att du tar dig tid!!! Ha en bra dag fina Marie!!
    Kram Anna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *