Vad man kan göra med Washi-cardstock och en Silhouette Cameo 2

Tidigare i sommar fick jag en väldigt viktig beställning på att göra lite mer ordning och reda på min brorsons rum. Uppdraget var att göra bilder och skriva text på en Ikea-Kallax hylla så att Alvin skulle få det lättare att lägga rätt sak i rätt låda. Jag som Faster kunde ju förstås inte säga nej till en sådan förfrågan av en 3,5 åring eller hur?!

Min idé om hur man kunde göra var ju hitta det perfekta pappren och då var valet lätt Washi-tape men i cardstock utformning och min Silhouette Cameo 2 förstås. Sen var det bara att sätta igång och börja designa.

IMG_4626

Här ser ni Washi-cardstocken som jag valde men det finns i massor av andra fina färger och mönster.

IMG_4627

Det bästa med min Silhouette Cameo 2 är ju att den har en port som tar USB minne och jag kan sitta och förbereda mina klipp vid datorn spara dem och sedan gå upp med mitt USB minne och börja klippa 🙂 .

IMG_4679           IMG_4680

Här ser ni 2 av lådorna som jag har satt fast både text och bilden som jag valt för att passa till texten. Jag kan avslöja att det var väldigt pilligt att få alla bokstäver på rätt plats men med det färdiga resultatet så var det värt det.

IMG_4678

Här ser ni en större del av hyllan i närbild och både bilderna och texten har jag hämtat ifrån Silhouette Design Store.

IMG_4677

Här är hela den färdiga hyllan och jag kan meddela att det var en väldigt glad och nöjd brorson som gav Faster en bamsekram som tack för hjälpen. Jag vet inte vem som var mest nöjd jag själv, Alvin eller hans föräldrar. Men visst blev det fint och det var så roligt att få hjälpa till <3 .

Material:

We R Memory Keepers- Washi Adhesive

Silhouette Cameo 2

Silhouette Spatula

Silhouette Design Store

 

Jag hoppas att detta ger er en idé om vilka roliga saker man kan göra med sin Silhouette Cameo 2.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *