Reunion med doodlebug

För sisådär *viskar* 20 år sedan (!!!) var jag aupair i USA under ett år. Familjen jag bodde hos har jag haft kontakt med sen dess och faktiskt hälsat på tre gånger. Senast var nu i höst då jag var med min familj i USA. Jag tog ett dygn för mig själv å flög till dem å umgicks, åkte båt, var på restaurang å pratade minnen tills vi somnade, helt fantastiskt! Denna layout är gjord helt med produkter från doodlebug;

image

image
image

image

Material;

Papper doodelbug patriotic picnic

Stickers doodelbug patriotic picnic

Bokstäver doodlebug simple sweet ladybug

Hoppas att ni liksom jag kramar ut det allra sista ur sommaren!! På måndag börjar allvaret… Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *