Förvaring för stämplar med tillhörande dies

 

 

 

 

 

 

Det är säkert fler än jag som har stämplar med tillhörande dies. Fantastisk kombination tycker jag, då det blir snyggare än att klippa själv (beror förstås på den som klipper) eller åtminstone enklare. Jag har hittat en förvaringslösning som funkar för mig och idag tänkte jag dela med mig av den.

Storage dies+stamps_01
En Stuftainer, tunnaste modellen.

Storage dies+stamps_02
Ett magnetark för alla dies (jag använde ett från Crafter’s Companion som är aningens för brett, men det är enkelt att klippa bort en remsa så att den passar).

Storage dies+stamps_03
På andra sidan av magnetarket finns tillhörande stämplar. Snabbt och enkelt fixat och eftersom det är lätt att stänga en Stuftainer så ramlar ingenting ur och man vet var allt finns. Enkel att ta med sig om man ska iväg och scrappa. Nästa del i mitt projekt är att stämpla upp stämplarna på ett papper och lägga i så att jag vet vilka stämplar som ska bo där. Tyvärr är det inte alltid så hemma hos mig att saker läggs tillbaka på rätt plats så fort jag är klar med dem… 🙂

Självklart finns det fler förvaringslösningar, men detta är den jag valt (för tillfället). Jag har även många av mina övriga stämplar i Stuftainers. De går att ha till så mycket att de kanske förtjänar ett eget inlägg så småningom! Tycker du att en Stuftainer är för stor är det enkelt att göra en mindre förvaring genom att dela magnetarket i lagom stora bitar och t ex stoppa i plastkuvert från Avery Elle.

helena

 

 

 

 

 

Materiallista:

Crafter’s Companion – Magnetark (finns en mindre storlek också)
Magnetark självhäftande
Stampendous – Stuftainer, thin (fler storlekar)
Avery Elle – plastkuvert

 

 

 

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Förvaring för stämplar med tillhörande dies

  1. Pingback: Min förvaring! |

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *