Min förvaring!

IMG_1224

 

Min underbara DT kollega  Helena gjorde ett inlägg för ett tag sedan hur hon förvarade sina stämplar med tillhörande dies. Om ni inte läst inlägget och vill det så klickar ni här.

Hon nämner i slutet av sitt inlägg att ett annat exempel på förvaring är plastfickor från Avery Elle. Dessa fickor använder jag och tycker att dessa är kanon! Tänkte visa er hur jag använder dessa.

Som ni kanske vet så älskar jag ju Lawn Fawn och det är i stort sett bara dom jag har stämplar ifrån. De flesta av dessa stämplar har tillhörande dies och lat som jag  är  så har jag även köpt dessa då jag inte ”orkar” klippa. Jag ville ha ett system där diesen låg ihop med tillhörande stämpel och då blev det denna lösningen.

IMG_1226

Jag har stämplat upp alla stämplar som hör till ett kit på ett vitt papper. För skoj skull har jag färglagt dom , men det är ju inte nödvändigt.  Sedan har jag laminerat dom , men innan det har jag skrivit namnet på stämpeln.

IMG_1225

På baksidan av det laminerade har jag sedan tagit dubbelhäftande tejp för att sätta fast diesen. Jag har inte använt mig av en ”superduper” tejp då jag vill kunna ta bort disen lätt. Om dom inte sitter superhårt fast och skulle trilla av så hamnar dom i plastfickan ändå. Sedan när tejpen blir jättedålig så skrapar jag bort tejp resterna och sätter ny tejp , har bara behövt göra detta någon enstaka gång. Sedan behöver man ju inte alls klistra fast dom , de kan ju lika gärna ligga löst i påsen.

IMG_1227

Sedan har jag lagt ner allt i min påse och stoppat dom i trälådor som i mitt fall är inköpta på Rusta och Ullared! Nu ska jag ut och njuta av solen, man vet ju inte om det är den sista i sommar.

Ha det så gott!

maria

Mystik Permanent Adhesive Dispenser W/2 Refills

Avery Elle Stamp & Die Storage 25/pkg

Det här inlägget postades i Förvaring och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *