Kunglig invigning

Igår för ett år sedan stod de nya lokalerna i sonens skola klara. Hans första två år fick han spendera i baracker – men nu så! 🙂 Invigning med pompa och ståt – och faktiskt till och med kungligt besök! Både hans och hennes kungliga höghet var på plats när banden klipptes! 🙂 Såklart värt att förevigas och göra en layout om! 🙂

DSC_0191

Först sprayade jag lite på ett vitt cardstock med tre olika färger av Dylusions och sedan har jag använt papper och dekorationer från Belle BLVD.

DSC_0200

Material:

Dylusions
Papper och dekorationer från Bella BLVD collection kit Star Student
Enamel stickers från Bella BLVD

Å just det… Höll ju nästan på att glömma…. Nu har jag varit i butiken TVÅ helger på raken! (Ja min plånbok gråter, men min skäl skrattar!) Måste ju visa några bilder från hur galet, underbart det är där;

IMG_3651

På den övre bilden så röjer jag loss bland Lawn Fawn dies – å på den undre gosar jag med de jag köpte vid det andra besöket… 🙂

IMG_3968

Ha nu en underbar helg! Massa kramar

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *