Inspiration med Maja Design-Summer Crush

Denna veckan skall jag visa 3 olika kort som jag har gjort med det härliga Maja Design-Summer Crush som jag bara älskar <3 .

IMG_4693

Jag tycker att alla cardstocken på Snapshots är så härliga och det passar både till killar och tjejer. Här har jag tagit ut bilen med en cirkel dies för att få bort det fyrkantiga intrycket som det annars blir. Stämplat med Lawn Fawn-Scripty Sayings som jag har maskat av så att den precis lagom passar min cirkel.

IMG_4695a

På insidan har jag matchat upp med mer bilar på mitt cardstock och en liten ficka att stoppa min tag i. Om ni vill kolla in hur man gör denna vikningen så heter den-Twist folding. Inte så svår att göra men den ser väldigt kul ut för att den inte är helt raka linjer.

IMG_4692a

Det färdiga kortet som doftar sommar, sena kvällar och crusing genom stan <3 .

IMG_4696a

Här ser ni ytterligare ett kort gjort med härliga Maja Design Summer Crush denna gången ett födelsedagskort och den svarta stjärnan kommer från Bella Blvd en av rutorna i Color Chaos.

IMG_4690

Ibland så kommer det stunder i livet som man inte själv kan råda över och då tycker jag att detta kortet passade extra bra. Mycket kärlek och omtanke i en svår stund och jag vet att det var uppskattat av mottagaren <3 .

Material:

Maja Design Summer Crush-Flirty, He Picks Her up, Snapshots

My Favorite Things-Stitched Circle Dies

Lawn Fawn-Scripty Sayings

Archival Ink-Jet Black

Stampendous Embossingpulver-Detail Clear

Tonic Studios-Ticket Tag

Create Paper-Maggie Holms Confetti Sequins

Bella Blvd-Color Chaos, Words of Wisdom

We R Memory Keepers-Crop A Dile New Radius

Versa Color-Pinecone

Denna veckan blev det 3 olika kort med Maja Design-Summer Crush okej sommaren är över men det kommer ju härliga dagar nu även på hösten så ut och njut av solen som är lovad denna veckan. Ha en härlig tisdag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *