Nossan!

IMG_1347

Min svärmor kommer på de där sakerna med barnen som man själv aldrig skulle komma på. Mina barns farmor är inte mycket för paket med leksaker i när barnbarnen fyller år utan det är upplevelser som oftast ges, vilket jag älskar!! Leksaker får dom av alla andra och ibland undrar jag hur många kranbilar en fyra åring behöver:-)

IMG_1349

 

Denna gången var det inte någon födelsedagspresent utan alla barnbarnen (de är fyra totalt) hade studiedag en dag i mitten av augusti. En dag då solen sken från en klarblå himmel. Då begav vi oss till Nossebro för att åka med ångbåten s/s Nossan af Stallaholm. En liten ångbåt som man hyrde för ett sällskap på max 12 personer i 2 timmar tillsammans med skeppare. Det blev en fantastik dag!

IMG_1350

Material:

Maja Design Designark Skärgårdsliv 12×12 – Navigate
Maja Design Designark Skärgårdsliv 12×12 – Drop the Anchor
Pink Paislee Dimensional Stickers – Solstice Gold Words & Icons
Me & My Big Ideas Pocket Pages Clear Stickers 6 Sheet/Pkg -Friends White Lettering

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *