Ingrid 5

I tisdags fyllde min Ingrid hela 5 år! Kan inte fatta att jag har så stora barn nu… 😮 Ingrid älskar Frost så självklart gjorde jag ett kort till henne med figurerna Anna och Elsa från filmen. Motivet är faktiskt ett samlarkort som jag köpte ett paket av, tror det var åtta kort för 30:- eller ngt liknande i leksaksaffären och detta är det andra kortet jag gör med dem! 🙂 Jag är inte så bra på att färglägga så därför gillar jag när man kan ”fuska” lite och istället koncentrera mig på att komponera själva kortet, å använda massa härliga dies tex… Här kommer ett riktigt frostigt, glittrigt födelsedagskort:

DSC_0242

Snöflingorna är från Lawn Fawn och har fått både Wink of Stella målat över sig samt lite bling i mitten. Det vita cardstocket har jag lagt i en embossingfolder och runt kanterna är det frostig stickles:

DSC_0241

Material

Rund die – Lawn Fawn
Kvadratisk die – Lawn Fawn
Snöflingor die – Lawn Fawn
Embossingfolder – We R Memory Keepers
Stickles
Bling

Hoppas att ni får en härlig helg, när ni läser detta så är jag i Grekland på träningsläger! 🙂 Förhoppningsvis fulltankad med både inspiration och massa bilder att scrappa under hösten! Kram, Kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *