Bokmärken – Ugglan, Lawn Fawn

Tänkte att jag skulle göra ett bokmärke med uggledeisen från Lawn Fawn. Det var så roligt så det blev flera stycken. Kanske en trevlig present tillsammans med en bok? Här har jag skurit ut ett i Cardstock 2,5″ x 8″ och bigat på mitten (vid 4″). Framsidan har jag stämplat med fjäderstämplar från mina gömmor innan jag placerade ut diesen. Jag har tagit spillbitar av cardstock och satt på baksidan för att få fram ögon, näbb och bröstfjädrar.

P1020229

På ett bokmärke klistrade jag fast stora ögon men eftersom de är rätt så höga så är de inte så bra att lägga mellan sidorna. Jag gjorde en liten ”rygg” så kan man ha bokmärket där man är i boken men låta ugglan hänga fram på framsidan av boken.

P1020230

Här är hela samlingen. Som ni ser så blev det även en med mönsterpapper.

P1020232

Material:
Bazzill Cardstock – Classic Craft
Lawn Fawn Lets Polka, Mon Amie – Milk Chocolate Line Dance
Lawn Fawn Custom Craft Die – Give A Hoot

britten

Det här inlägget postades i Inspiration. Bokmärk permalänken.

1 svar på Bokmärken – Ugglan, Lawn Fawn

  1. Petra skriver:

    Men så snyggt det blev!!! Full poäng!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *