Prima Leather Texture Paper

Nu har jag haft roligt! Cicci visade mig nya papper som kommit in i butiken från Prima med läderstruktur. Och jag visste med en gång vad jag ville göra. Jag har fina dies från Tonic studio som ser ut som väskbyglar, så två väskor fick det bli. Här har jag stansat ut 4 byglar, 2 ggr med guldet mot stansen, 2 ggr med den vita baksidan mot stansen (för att få 2 spegelvända, så att jag kunde klistra ihop dom 2 och 2) och på dessa 2 har jag satt Stick-it. Satte fast 2 magnet upptill på byglarna mellan guldpappret för att få en stängning.

IMG_6453

Stansade även ut 2 fjärilar i guldpappret.

IMG_6455

Bredden på väska blev bygels bredd och längden 12″ som jag vek på mitten. Och  så två bitar till sidor som jag bigade med ½” mellanrum.

IMG_6457

Var ju bara tvungen att göra en liten väska också. Dessa byglar jag jag stansat ut i svart cardstock som jag embossade med brons, och på den här väskan fick det bli lite pynt. Blommorna har jag färgat med Perfect pearl utblandat i lite vatten och sedan sprayat på .

IMG_6463

Till texten embossade jag en bit svart cardstock och stansade sedan ut min text.

IMG_6464

Materiallista:
Prima Marketing Memory Hardware Leather Texture Paper- Artisan Parisian Rough
Prima Marketing Memory Hardware Leather Texture Paper- Artisan Parisian Smooth
Bazzill Foil Cardstock 12X12 – Gold
Tonic Studios Verso Corner Die Set – Butterfly Purse 411E
Tonic Studios Essentials Die Set – Just for you – 189e
Mulberry Paper Aster Daisy Stem Flowers Ivory
White Bead Berry Spray Clusters
Perfect Pearls

birgitta

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *