68 stycken löv…

Oktobers månadstävling har ju tema ”höst” och vad är mer höst än massa vackra löv?! 🙂 Jag gick verkligen igång på detta och har använt mig av inte mindre än 68 stycken löv… Först så gick jag igenom min kartong (ok, en av dem…) med spillbitar och letade fram lite ”höstiga” papper…

IMG_6034

Därefter gick jag loss med de fina löv-diesen från Lawn Fawn och fick alltså ihop 68 löv…

IMG_6036

Därefter var det bara till å börja bygga! Löv, på löv, på löv! Jag skickade en bild till de andra tjejerna i designteamet och skrev att nu var det ”bara” till å börja limma varpå ”ngn” kommenterade; akta så du inte nyser…. 😉

DSC_0316

Innan jag limmade fast alla löven stänkte jag med lite dylusions i orange och gult, och för å få extra bling så satte jag fast massa paljetter;

DSC_0314 DSC_0310

Material:

Lövdies från Lawn Fawn
Paljetter
Dylusions

Hoppas att ni vill vara med och tolka era höst-känslor! 🙂 Idag har vi en helt fantastisk höstddag här i Stockholm så kanske ska man ge sig ut och fotografera lite för att ha ännu mera härliga bilder att scrappa! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på 68 stycken löv…

  1. Rebecka skriver:

    Härligt bild och rolig uppmaning… hur lägger jag till ett foto??

    🙂

  2. JaneD skriver:

    Vilken underbart härlig höst-LO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *