Autum med en glittrig känsla

Denna veckan har jag blandat så mycket olika tekniker, texture paste med stencil, distress blending och Aqua ink Tints mix.

IMG_4946

Det första jag gjorde var att blanda mina Aqua ink Tints den gula och orangea färgen på ett Sheena cardstock som jag sprayat med vatten. När det hade torkat så tog jag ut min Dotted die och sedan embossade jag den så att den fick ett guld skimmer. Bakgrunden har jag gjort med samma orangea färg som jag blandat med Texture Pasten, det knepiga här är ju att veta hur mycket man skall blanda för jag vill ju inte få för lite då det är väldigt svårt att blanda exakt samma färg igen. När Texture Paste hade torkat så bestämde jag mig för att lägga lite guld embossingpulver på toppen.

IMG_4945a

Löven har jag gjort med distress Ink som jag blandat tills jag var nöjd med färgerna och sedan tagit ut med min Cameo 2 och på toppen har jag lagt embossingpulver Guld.

IMG_4947a

På insidan har jag tagit stencilen som som ligger med i Stampendous Jumbo Cling och låtit min Blending Tool svepa med Wild Honey för att få fram lövet.

IMG_4944a

Det färdiga kortet med glittrande höstkänsla.

Material:     

Silhouette Cameo 2

Silhouette Design Store

Crafters Companion-Sheena Stamping Card

Every Elle-Dotted

Tonic Studio Retangle Die-Item 484E

Ranger-Textur Paste

Tim Holtz– Stencil Lace

Spectrum Noir Aqua Tint Inks-Bright&Beautiful

Ranger Ink-Embossing Powder super fine Gold

Indigo Blu-Flourishes

Stampendous Jumbo Cling-Leaves

Distress Ink pad-Wild Honey, Spiced Marmaled, Peeled Paint, Frayed Burlap

3D kuddar

Jag hoppas att ni har en härligt höstlik tisdag.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *