Ett roligt musei-besök!

För ungefär ett år sen var jag på en rolig utställning på Moderna museet tillsammans med mina söner och min pappa. Utställningen gav flera foto-tillfällen, och jag blev nöjd med flera av de roliga motiven!
Nu har två av konstverken hamnat på den här layouten:

IMG_6773

Jag började med det vita bakgrundscardstocket. På det stämplade jag med en rutnäts-stämpel och använde embossingdyna. Jag hällde sedan på svart embossingpulver och värmde.
IMG_6776

Det andra mönstret som ser ut som något slags färgstänk/kladd är gjort på följande sätt:
Jag har för hand strött ut ett grövre embossingpulver som heter Embossing Enamel. Sedan har jag försiktigt värmt underifrån med embossingfön. Det tar en stund, men det är värt besväret! Eftersom kornen inte sitter fast på underlaget måste man värma underifrån, för blåser man på dem ovanifrån med fönen så blåser de iväg…IMG_6777

Jag stänkte också med mist i matchande färger. Papprena jag använde går såklart i rosa och lila för att matcha de coola konstverken!  IMG_6775

Materiallista:
Mönstrade papper: Simple Stories Basics Kit So Fancy, Studio Calico Amelia,
Embossingmaterial: Tim Holtz Embossing-dyna, Stampendous Embossing Enamel, Ranger Embossingpulver
Stämpel: Kaisercraft (slut i butik)
Dekorationer: American Crafts Epoxy sticker Rise & Shine (kamera)
Bokstavsstickers och ordstickers: Simple Stories So Fancy Expressions
Mist: Mr Hueys Inky Black, Heidi Swapp Primrose

Ha en fortsatt underbar vecka!

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration, Tekniker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ett roligt musei-besök!

 1. Lovisa skriver:

  Jättefin layout! Härliga färger 🙂

  Jag tänkte fråga om du vet hur man lägger produkter i sin önskelista på ciliinpapers-shopen?

  🙂

  • Ulrika Wandler skriver:

   Förlåt, Lovisa! Jag har missat din fråga! Har du lyckats klura ut hur man gör? När du klickar in på en speciell vara som du vill lägga på önskelistan, så väljer du det alternativet. Det finns en länk att klicka på tillsammans med beskrivningen av varan.
   Lycka till! Önskelistan kan bli lång! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *