Massa kramar

Vänskap! Jag har fem galna kompisar som jag aldrig hade lärt känna om det inte vore för pysslet. Det är fem väldigt olika tjejer men som jag ändå har massa gemensamt med, och jag är oerhört tacksam för att de finns i mitt liv! Nu i veckan så har de alla fått varsitt kort och en liten present i brevlådan från mig – bara för att jag ville tala om för dem att de betyder mycket för mig! Korten är gjorda med stenciler, distresser, färg, wink of Stella, enamel dots, svart penna och en die från Lawn Fawn – same same men ändå väldigt olika:

IMG_6071

DSC_0326

DSC_0324

DSC_0325

DSC_0327

DSC_0328

DSC_0329

Material

Stenciler
Distress Inkpads
Die från Lawn Fawn
Wink of Stella
Prima Color Bloom Spray
Enamel dots 

Jag måste ju erkänna att jag är väääldans avundsjuk på er alla som ska till Meet & Greet i helgen! Jag hade hoppats på att kunna vara med men dessvärre krockade flera saker och jag var tvungen att prioritera familjen här i Stockholm. Hoppas att ni får en fantastisk helg i skapandets tecken!!! Massa kramar, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *