Eventually everything changes – Art Journal

Idag är det min Mixed Media lördag igen och jag har helt snöat in på cirklar och prickar just nu. Denna sida gick rätt fort att göra men jag hade roligt den tid det tog. CiLi in Papers Maya Art journal connects

Jag använde Distress Paint i tre olika färger och använde dem till att göra färgprickar. Jag bara tryckte daubern direkt mot pappret och snurrade runt några varv. Sen torkade jag med embossingfönen. Jag ritade med svart penna runt cirklarna och kopplade ihop cirklarna med små prickade linjer.

CiLi in Papers Maya Art journal connects detail

Jag skrev text med klistermärken. Jag tycker det är uppmuntrande med hur man i efterhand kan se hur livets alla händelser liksom kopplas ihop och även de dåliga sakerna i slutänden leder till bra saker. Det är lite tröstrikt när saker känns tunga.

Jag avslutade med att rita runt orden med penna och så använde jag små stjärnor ur ett stämpelset från WOW! Embossingpulver som jag själv designat. De är nya i shopen nu och det finns några av de fina embossingpulvren också där nu. Bara ett tips. Det sista jag gjorde på sidan var att göra några små detaljer med vit gelpenna.

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions Creative Journal
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Pick & Mix
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Picked Raspberry
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle -Twisted Citron
Tim Holtz Distress Paint 29 ml Bottle – Squeezed Lemonade
October Afternoon Daily Flash Vol. 1 Alpha Stickers – Story Book Dandelions
Project Life Journaling Pen Set 3 Pack – Black
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White 

maya

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *