Spraya AquaTints med mini mister

cili artjournal limit maya isaksson

På dagens art journal-sida testade jag att fylla en mini mister med AquaTints och det blev en perfekt mist. Jag använde en ljusrosa färg från Pretty Pastels-setet och sprayade den outspädd. Jag sprayade både på papper ur en bok och genom en mask och det blev toppenbra.

Förutom tintsen har jag använt svart Gesso, silverfärgad AquaTints som jag torrborstat över gesson och så har jag stämplat houndstoothmönster från ett stämpelset som jag själv designat för WOW! Embossing powder. För du har väl inte missat att CiLi in Papers nu har fått in både stämplar och jättefina embossingpulver från WOW!

cili artjournal limit maya isaksson detalj

Jag drog upp konturer runt bokstäverna med vit gelpenna för att de skulle synas lite bättre mot den lite stökiga bakgrunden. Bokstäverna är superglittriga och kommer från American Crafts.

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions 
WOW Clear Stamps 4X5.75 By Maya Isaksson – Sparkle & Shine
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Essentials
Crafters Companion Spectrum Noir AquaTint Inks – Pretty Pastels
Ranger Ink Inkssentials Mini
Ranger Studio Multi-Medium .5 Ounces – Black Gesso
American Crafts Thickers Glitter Stickers 6X11 Sheets 2/Pkg Rockabye – Silver
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Lace

maya
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *