Rosa, Rosa och lite mer…..rosa!

IMG_2195

Nu har jag äntligen kommit igång med dotterns egna album. Jag kör PL varje vecka , då använder jag mig av 12*12, nu har jag använt mig av ett mindre format. Jag har gjort det enkelt och skaffat Becky Higgings Baby girl Core kit och matchat med Simple Stories Enchanted samt lite annat rosa. Men det som använts är det som ni ser på bilden ovan. Vissa av korten är förtryckta med olika texter som, Första badet, Din familj , kort med status denna månad så ska man fylla i vikt och längd osv.

IMG_2194

Då dottern inte fått eget rum ännu så kunde jag inte skriva om ”hennes rum” utan det blev om hennes hörna i vårat sovrum.

IMG_2193

Här är hon inte gammal, påväg hem från BB. Detta album har jag tänkt att fylla på under hennes första år sedan får jag se hur jag fortsätter. Om barnen ska få ett album var eller om jag ska göra ett stort familje album. Sonen har fått sitt första år dokumenterat , men på ett annat sätt…jag visste inte vad PL var då:-)

IMG_2192

Material:

Simple Stories Snap Stickers 3 Sheets Black, White & Silver – Enchanted

Simple Stories Snap Chipboard Stickers 6X12 With Silver Accents – Enchanted

Simple Stories Snap Wood Veneer Shapes 29/Pkg – Enchanted

Simple Stories Snap Bits & Pieces Die-Cuts With Silver Accents – Enchanted

Simple Stories Snap Washi Paper Tape 3X4 Sheets 24/Pkg – Enchanted

Project Life Core Kit – Baby Girl Edition

Project Life Specialty Foil Card Pack 12/Pkg – Baby Girl Edition

Project Life Chipboard Stickers – Baby Girl Edition

Project Life Photo Overlays 12/Pkg – Baby Girl Edition

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *