Mini Minc Foil Applicator-min nya roliga maskin

Denna veckan vill jag visa min nya Maskin min Mini Minc och vad man kan göra med den. Så idag var jag på CiLi och köpte några nya saker till Mincen förstås 😉 .

IMG_5003a

Det här är mina inköp idag alla det utspridda bitarna kommer från ett Minc-kit från Heidi Swapp som är preparerade för att Minca och bli så där snyggt Folierade.

IMG_5005

Sen är det bara att lägga in det bitarna och lägga foilen med den färgglada ytan uppåt och låta den varma maskinen sköta sitt jobb och låta det gå igenom. Vänta till det kommer ut på andra sidan och dra bort foilen och se det färdiga resultatet.

IMG_5006a

En nyhet som jag var tvungen att prova var den nya Minc-pennan, som gör att man kan skriva vad som helst. Om man nu har en snygg handstil vill säga..eftersom jag inte har det. Ville jag prova om det gick att färga in en stämpel med pennan och sedan foliera den och det gick. Bilden ger inte riktigt rättvisa för hur det blev i verkligheten. Men jag provade på en clearstamp och ett helt vanligt vitt slätt cardstock. Det torkar snabbt så man får nästan dra av cardstocket från stämpeln men visst gick det 🙂 .

IMG_5007a       IMG_5008a

Här ser ni mina 2 olika kort jag har gjort med min Minc Maskin ett roligt sätt att få lite extra glans och glamour på dina projekt.

M&G fil

Denna kortskiss hade vi som en av utmaningarna på M&G som gick av stapeln för några veckor sedan, även här har jag använt Mincen till detta kortet.

IMG_4981a

Det färdiga kortet blev så här, med en bakgrund gjort med Hero Arts Ombrédyna och en bakgrundstämpel från Hero Arts.

Material:

Heidi Swapp- Mini Minc

Heidi Swapp Minc Paper Pad 6×6- 5th Avenue

Heidi Swapp Minc Reative Foil-Silver

Heidi Swapp Minc-Christmas Ephemera

Heidi Swapp Minc Toner-Ink Pen

Heidi Swapp-Wanderlust

American Craft Paper Pad 6×6-Good Tidings

Crafters Companion Centura Pearl-Xmas Red

Thermoweb Deco Foil-Red

Tonics Studios Layering Dies-Scallop&Circles

American Crafts POW-Silver

Hero Arts Kelly Purkey-Background Squares

Hero Arts Ombre Ink Pad-Pink to Red

My Favorite Things-Heart Balloons(ej i web)

Avery Elle-Dotted Dies

Det var allt från mig och min nya lilla vän min Mini Minc som jag hoppas få mycket roligt med framöver 🙂 .

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *