En pumpa utanför vår dörr

Ja, jag vet att jag är lite sen… Den här layouten skulle jag ju skapat redan före Halloween… Men den blev istället till på just den dagen, den 31 oktober. Man får tycka vad man vill om den amerikanska högtiden med pumpor och monster. Men jag tycker hur som helst det är rätt effektfullt med ett tänt ljus i en urgröpt pumpa! 😉

IMG_6880

Jag började med att kladda på det vita cardstocket. Jag använde orange Distressdyna och en stencil. Sen stänkte jag med mist i orange och svart.

IMG_6881

Jag gillar den här skarpa oranga färgen ihop med svart och vitt!

IMG_6882

De söta hydrangeorna som finns i tre olika storlekar (detta är mellanstorleken) och olika milda färger, är perfekta att färga in om man så önskar. Dessa var milt persikofärgade till att börja med, men blev knalligt oranga med lite mist!

IMG_6883

Materiallista:
Mönstrat papper: Kaisercraft Base Coat Morter, We R Memory Keepers French Doors (slut i butik), Wild Love.
Mist: Dylusions Squeezed orange, Mr Hueys Inky Black
Stämpel: BoBunny Rough It Up
Distressdyna: Spiced Marmalade
Dekorationer: Imaginisce Die-cut Cardstock Ephemera, Pebbles Enamel Dots,
Blommor: HydrangeorAlfabetsstickers: Simple Stories So Rad Expressions, SNAP (slut i butik).

Ha en fortsatt härlig scrap-vecka!

ulrika

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *