Inspirationsalster till månadens utmaning


Jag måste erkänna att det var klurigare än jag först trodde! Att skapa ett julkort i vitt, svart å accentkort samt att med något ”icke-juligt”… Klicka vidare dig HIT för att läsa mer om reglerna för månadens utmaning! Mitt inspirationskort blev så här:

DSC_0385

DSC_0386

Jag valde alltså turkos som accentfärg och en kossa som jag hittade i gömmorna som ”det udda”… 🙂

Material:

Embossingfolder med snöflingor från Crafters Companion
Die Snöflingor från Lawn Fawn
Die God Jul från Mandy Dies

Jag önskar er en härlig helg med hopp om mycket pyssel! Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration, Tävling/Bloggcandy och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *