Fin ”pirat” serie!

IMG_2287

Jag har en kille på snart 4 år hemma som älskar att klä ut sig till pirat. Så när jag såg October Afternoons serie Treasure Map blev jag överlycklig och såg massa fina ”pirat” layouter framför mig. Nu har jag haft denna serie hemma ett tag och inte lyckats få ett kort på sonen i piratkläder, men nu ville jag inte vänta längre utan jag skapade en layout med bilder från en fisketur förra sommaren:-)

IMG_2288

Nu får jag inte glömma att fota nästa gång vi är pirater här hemma och går på skattjakt så jag kan få använda mer av pirat dekorationerna i denna fina serie:-)

Kram

Material

October Afternoon Treasure Map DS Cardstock 12X12 – Whale Bone Reef

October Afternoon Treasure Map Chipboard Stickers 8X12 – Shape Variety

October Afternoon Treasure Map Stickers 5.5X12 – Mini Market Sea & Sails Alpha

October Afternoon Treasure Map Cardstock Stickers 5.5X12 – Word

maria

 

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *