Crate Paper Maggie Holmes shine: Moments

Ibland kommer man till vägskäl där det gäller att ta ett beslut om man vill fortsätta i gamla fotspår och eller om man ska våga släppa det man ändå inte kan förändra. Den här enkla layouten handlar om det. Ett härligt papper och några underbara dekorationer. Mer behövs inte för att skapa något vackert och klokt.

15_64

15_64_1

15_64_2

15_64_3

Material:
Crate Paper Wonder Double-Sided Cardstock 12X12 – My Dear
Crate Paper Chipboard Stickers 12X12 Gold Glitter – Maggie Holmes Shine
Crate Paper Cardstock Stickers 6X12 Gold Foil – Maggie Holmes Shine
Crate Paper Glittered Stickers 3/Pkg Gold Basics – Maggie Holmes Shine

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Crate Paper Maggie Holmes shine: Moments

  1. Anna Uhras skriver:

    Wow!! så läckert!! såå underbara höst färger och mycket kloka ord… Galet häftigt med det stora fotot och texten på det sådär. Lite kul också för jag har nyligen tagit ett liknande foto och gjorde en LO med det. Jag hade inte alls så där kloka ord som du men ack så sanna ord… 😉 Tack för en mys stund som alltid!! Kram Anna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *