Inspiration till Månadstävling November 2015

Denna veckan har jag också gjort ett nytt julkort som inspiration till Månadstävling November 2015, svart, vitt och en accentfärg och något som du vanligtvis inte hittar på ett Julkort 😉 . Det här är mitt bidrag.

IMG_5100a

Och självklart så har jag ju valt Rosa som in accentfärg inte så oväntat för dem som känner mig 🙂 . För att få mina cirklar har jag lagt ut cirkeldies lite här och där på mitt svarta cardstock. Det rosa prickarna kommer från ett transparant cardstock från Bella Blvd.

IMG_5099

Det vita prickarna och stjärnorna har jag stämplat med Hero Arts Unicorn och det som du vanligtvis inte hittar på ett julkort är väl så söta Monster eller hur?!

IMG_5098a

Mitt kort färdigt enligt det kriterier som Månadstävlingen November 2015 kräver. Riktigt gulligt om jag får säga det själv 🙂 .

Material:

Lawn Fawn-Snowy Backdrops

Lawn Fawn-Monster Mash stamp+die

Mandys Die-God Jul 2

Bella Blvd– Punch Confetti

Hero Arts Shadow Ink-Unicorn

Archival Ink-Jet Black

Stampendous Embossing Powder Detail Fine-Clear

Ha nu en härlig tisdag bara 30 dagar kvar till julafton nu…skynda skynda.

karin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *