Teamet inspirerar tillsammans!

Hallåj!

Idag tänkte vi presentera en liten nyhet här i CiLi in Papers blogg, nämligen någonting som vi kallar ”teamet inspirerar tillsammans”. Denna gången har vi skapat någon form av ”gå bort present” vilket kan vara passande inför julens glöggpartyn mm! 🙂 Håll i er nu för här kommer massa tips:

Maya:

Min gåbortpresent är en liten tag att hänga på en flaska glögg. Jag är alltid ute i sista minuten och en tag går rätt fort att sno ihop och har man tråkigt går det ju att göra en bunt att ha i en låda och bara rycka en på väg ut.

Jag använde två stämpelset från Lawn Fawn som heter Snowy Backdrop och Toboggan Together. Jag stämplade hjorten på kraftfärgat papper och färglade med Spectrum Noir blendable pencils. Snön stämplade jag med Versamark ink och embossade med Coconut Ice från WOW. Det är ett jättesnyggt embossingpulver som har en genomskinlig matt bas med vitt glitter i. Sedan färgade jag in tagen med distresser. Lite glittertejp som mark och min tag var färdig.

cili in papers maya isaksson gabortpresent

cili in papers maya isaksson gabortpresent detalj

Material:
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Toboggan Together
Lawn Fawn Clear Stamps 4X6 – Snowy Backdrops
Spectrum Noir Pencils
Distress ink pads
Ink blending tools och foam
Dies som skär ut tags
WOW Embossing Powder 15ml – Coconut Ice
Versamark ink
Glitter tape

maya

Ulrika:

När julafton kommer tänkte jag ge någon den här altrade asken. Godiset som var i den från början är uppätet (jag är såklart heeeelt oskyldig!), men jag har fyllt den med andra mumsiga praliner.

IMG_6984 IMG_6985 IMG_6986

Material:
Simple Stories Simple Basics Kit 12X12 6/Pkg – Claus & Co.
Simple Stories Stickers 4X6 – Claus & Co.
Simple Stories Self-Adhesive Bradz – Claus & Co.
Hydrangra Blooms White, Cream & Ivory 25mm 100 Mixed
Hydrangra Blooms Green Tone 50mm 100 Mixed
Tim Holtz Decorative Strip Die – Spring Greenery
Mandys Dies – God Jul
Pebbles Enamel Dots 88/Pkg – Harvest Wood

ulrika

Marie:
December är en månad när åtminstone jag inte har så mycket tid. Då man kan göra enkla saker, att ge bort, som ändå blir fint. Jag tog brunt omslagspapper och slog in en chokladask och så gjorde jag en flasktag till en flaska glögg. Jag dekorerade sedan med redan färdiga die-cuts, snöre och så lite bling. Lätt, snabbt och snyggt!

ciligebortmarie
Jag valde att ge bort en flaska glögg och en liten chokladask.

ciligebortmarie_tag
En flasktag

ciligebortmarie_ask
Inslagen chokladask

Material:
Kartongfärgat omslagspapper
Pink Paislee Paper Pad 6X6 – Yuletide
Pink Paislee Foiled Acetate & Cardstock Die-Cuts – Yuletide
Pink Paislee Glittered Enamel Shapes – Yuletide
Snöre

marie

Karin:

Jag har gjort 2 olika förslag på ”Gå Bort” present så här i jultid, mitt bidrag är 2 olika Bagtopper.
IMG_5112a
Den ena har jag gjort med min Silhoutte Cameo och den andra bara med en helt vanlig Dies som jag hade liggande hemma 🙂 .  Vilken dies det är spelar ju inte så stor roll utan jag har bara tagit en som jag tyckte var lagom stor i storleken och sedan har jag bara vikt den på mitten så den blir både fram och baksida. Det finns massa fina dies att välja på här. En annan stor passion som jag gillar är att baka kakor och då gärna ge bort dem och vad passar då bättre än en snygg dekoration på toppen av påsen.
IMG_5111a
En lite julklapp är alltid trevligt att ha med sig när man är bort bjuden. Jag hoppas att det som får mina kakor både gillar utseende och innehållet i dem 😉

Material:

Silhouette Cameo 2
Silhouette Design Store
American Crafts POW Glitter Paper-Silver
Bazzill Cardstock- Classic Craft
Maja Design Home for the Holidays-Celebration
Lawn Fawn-Snowy Backdrops
Mandy Die-God Jul 2
Memory Box Die-Frosted Pine Tree
Scor-Tape 1/4

Ett litet tidigt God Jul från mig ha en härlig lördag.

karin

Birgitta:

Vår nya DT-mamma fick en idé, att så många som möjligt i DT-teamet skulle göra en ”gå-bort-present” med lite jul/nyårs tema. 
Så jag gjorde en ask med små askar på locket som dekorationer tillsammans med blommor och texten ”god jul! Bokstäverna från mina gömmor och så embossade jag dom i rätt färg för att passa in.

IMG_6484 IMG_6487 IMG_6485 IMG_6490

Materiallista:
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – Brought You
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White
Dritz Cheesecloth Packaged 3 Square Yards 
Mulberry Paper Roses
Stampendous – Frantage Encrusted Jewel kit – White

birgitta

Maria:

Jag har gjort 3 stycken chokladkort som sonen ska ge fröknarna på dagis som tack för denna terminen. Alla är gjorda med samma papper , men har pyntats med olika färdiga die cuts från samma förpackning.

IMG_2660

Älskar Maja´s underbara papper, så var ett självklart val för mig denna gången. Jag har använt mig av  båda sidorna av pappret.

IMG_2661

Material:

Bazzill Cardstock Mono 12X12, 25/Pkg – Blush Red Dark
Simple Stories Bits & Pieces Die-Cuts – Claus & Co
Maja Design A Gift for You 12X12 – packed by Santas Elves
Maja Design A Gift for You 12X12 – Die cuts sheet

Kram

maria

 

 

 

 

Britten:

Vid uppvaktande av födelsedag, bröllopsdag eller bara en gåva är det roligt att slå in en vinflaska (även annan dito) då är en dies från Tonic Studios perfekt. Basen har jag gjort med svart Cardstock. Jag har skurit ut ”bakgrunden” i smala remsor i det skimrande Pearl Printable Card. Även tagsen är i det. Ett matchande band från mina gömmor.

P1020287

Jag stansade ut två cirklar som jag lade i botten, en på insidan och en på utsidan för att det skall bli stadigare.

P1020289

Material:
Tonic Studios Indulgence Thins Die Set – Bottle Wrap
Tonic Studios Duo Caps Numerals – Baldur
Tonic Studios Intrica Punch – Layering Dies – Circles
Lawn Fawn Custom Craft Die – Tag, You`re It
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card – Lavender
Bazzill Cardstock – Orange Peel Black
Scor-Tape

britten

Kerstin:

Jag har sett så många fina varianter av aftereight-automater så jag ville prova att göra en själv! Det var både enkelt och roligt så det lär jag göra flera gånger! 🙂 Eftersom den är till min mamma som älskar lila så valde jag mycket lila färger! Man ska va snäll innan jul… 😉

DSC_0533

DSC_0529

DSC_0512

Material:

Maja Design Enjoying Outdoors 12X12
Maja Design Home for the Holidays 12×12 – Together
Lawn Fawn Custom Craft Die – Stitched Snowflakes
Mandys Dies – God Jul
Blommor

Från oss alla – till er alla: En riktigt trevlig helg! 🙂

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Teamet inspirerar tillsammans!

  1. pysselpetra skriver:

    Såååå snyggt och inspirerande.

  2. Anna Uhras skriver:

    Vilken härlig ide’ från ert lika härliga och inspirerande team !! Tack!! Kram Anna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *