Mer kärlek!

Hej!

Hoppas ni alla får en lugn och fin lucia idag. Själv ska jag till min mamma och fira jul med min övriga familj. Första gången i mitt liv som jag inte ska vara hos min mamma på julafton utan det blir hos min sambos familj i år. Det känns lite ledsamt, men….jag svänger nog förbi på julafton för att ge en kram iallafall:-)

IMG_2657

Blev så förtjust i Maries inspirations bild till månadstävlingen, att jag ”kopiera” den nästan rätt av. Inte så kreativt , men ibland är det skönt att bara följa en mall. Marie gör ju så mycket fint! Kolla in Maries inspiration till månadstävlingen genom att trycka här! Och glöm inte själva att delta!

IMG_2658

Till min layout har jag använt mig av den nya serien Hello love från Crate Paper, superfin serie.

Material:
Crate Paper Glitter Stickers 3/Pkg – Hello Love
Crate Paper Ephemera Die-Cuts 40/Pkg – Hello Love
Crate Paper Wood Veneer 14/Pkg – Hello Love
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – My Valentine
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – Be Mine
Crate Paper Hello Love Double-Sided Cardstock 12X12 – Cupid

Ta hand om er ! Kram

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *