Pink Paislee Yuletide: A new fun tradition

1 december 2014 fick vi besök av två små nissar från Nordpolen. De är här för att titta till oss varje dag under december, framför allt lillebror i familjen så att han/vi sköter oss och rapportera tillbaka till tomten. Det kan hända att de hittar på lite bus på vägen också.

1 december i år var de tillbaka igen och det var ett kärt återseende. För oss har det blivit en ny, rolig och kär tradition och vi ser alla fram emot varje dag i december för att se vad de hittat på.

15_69

15_69_1

15_69_2

Material:
Bazzill cardstock – vit slät
Pink Paislee Paper Pad 6X6 – Yuletide
Pink Paislee Puffy Stickers Gold Foiled – Yuletide
Pink Paislee Cedar Lane Thickers Stickers – Phrases
American Crafts Thickers Glitter Stickers Rockabye – Silver
Mister Hueys 1oz Misting Spray – Inky Black

marie

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Pink Paislee Yuletide: A new fun tradition

  1. Anna Uhras skriver:

    Alltså Marie!! Den här är bara toksnygg!!!! Gillar allt!!! Titeln är så härligt komponerad och ÅÅÅHH!! vad jag önskar att det var jag som hade gjort den 😉 Den viskar , eller snarare skriker ”lifta mig”. Hoppas det skulle vara ok isåfall?! Förresten, såg du att jag lämnade en direkt länk till min egen ”Sko LO” sedan du frågat efter den då jag kommenterade din höstfina sko layout 🙂
    Tack för en mys stund med en god kopp kaffe såhär på en ledig förmiddag <3 Kram Anna

    • sockergrynet skriver:

      Tack underbara Anna!!! Lifta på! Helt okej!! <3 Jag såg ju underbara layout men har ingen aning varför jag inte kommenterat?! :O Trodde ju att jag hade gjort det!! Du är så bra Anna, och du har så otroligt mycket snyggt i din blogg!! Tack för inspirationen och glädjen du ger!! Stor KRAM!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *