Julkort 2015

GOD JUL!!
Idag är (typ) årets bästa dag!! Barnen leker med sina nya julklappar (å maken med sin drönare) = jag får pyssla!! Jag hoppas på att få sitta å pyssla länge ostört men inser såklart att det är en utopi.. 😉 Först tänkte jag visa en layout jag gjort med årets julkort, vi var hos fotografen hela familjen och fick massa fina bilder! Jag går emot strömmen när det gäller julkort och skickar faktiskt inte några handgjorda…. Jag ser det som ett legitimt tillfälle att visa upp mina fantastiska barn och skickar därför kort på dem – å i år blev det ett på hela familjen! 🙂

DSC_0576

DSC_0577

DSC_0578

DSC_0580

Material

Tonic Studios Essential Card Pack 216gr 12X12 10 Sheets – Monochrome 791E
Heidi Swapp Paper Pad 6X6 36/Pkg – Oh What Fun
Heidi Swapp Paper Pack 5X7 12/Pkg Foil & Glitter – Oh What Fun
Lawn Fawn Custom Craft Die – Small Stitched Circle Stackables
Bella Blvd Enamel Stickers 3X4.75 – Oreo Black Doodads

Hoppas att ni har en fantastisk jul med lugn å ro – å mycket pyssel! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *