Välkommen 2016 – Art Journal

maya isaksson cili in papers art journal

God fortsättning! Idag visar jag min sista art journal för året här och det blir också den sista art journal jag visar här då jag valt att kliva av CiLi in Papers DT då tiden inte riktigt räcker till just nu. Men kanske jag dyker upp igen i framtiden som gäst, man vet ju aldrig.

När jag gjorde sidan tänkte jag mycket på hur detta år nästan är slut och då blev det en sida för att välkomna nästa år. Jag lade på ett tjockt lager gesso med palettkniv och lät torka, därefter lade jag på ett par lager akrylfärg med palettkniven och strödde lite glitter på innan det torkat. Jag gjorde ett sista lager med lite mer gesso på det. Jag handklippte ett hjärta ur en boksida och fäste på sidan, färgade in det med gesso och suddade utåt med ett finger för att göra en ljusare del av sidan runt om. Jag tog också en mask och lade på gesso med ett finger genom masken här och där. När jag kommit så långt ringde min telefon och så tillbringade jag lite tid med att göra gammalt hederligt telefonklotter med en vit gelpenna över hela sidan.

Tack för i år och hoppas att 2016 blir ett fantastiskt år med mycket inspiration och kreativt skapande.

Material:
Dyan Reaveley’s Dylusions Creative Journal
Liquitex Light Modeling Paste Acrylic Gel Medium 237 ml
Akrylfärg
Glitter
Tim Holtz Layered Stencil 4.125X8.5 – Tracks
Ranger Multi Medium .5oz Bottle – Matte
Imagine Crafts Creative Tools Palette Knives 3/Pkg
Uni-Ball Signo Impact Gel Pen Bold Point – White
Project Life Journaling Pen Set 3 Pack – Black

maya
Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *