I fokus!

IMG_2879

Så här när året nalkas mot sitt slut kommer en Lo med ett kort som togs sommaren som var. Det är min son och jag med gravidmage några veckor innan vår dotter Astrid kom. Ett utav de mysigaste stunderna jag hade med min son innan lillasyster kom och berikade vårt liv.

IMG_2880

Nu är julen över för oss och vi laddar för 4 årskalas den 29:e innan det är dags att tacka för 2015.

Material
Pink Paislee Memorandum Double-Sided Cardstock 12X12 – Snapshots
Crate Paper Adhesive Chipboard 12X12 – Hello Love
Pink Paislee Memorandum Double-Sided Cardstock 12X12 – Labels
Seven Paper Baxter Puffy Stickers

Gott Nytt! Så hoppas jag vi ses 2016!

maria

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *