Tonic die + stämpel

Som jag kommer berätta lite mer om imorgon så var jag ju på DT-träff i Göteborg förra helgen. Vi hade så kul och det är ju så fantastiskt roligt att gå runt i butiken och klämma och känna på saker samt att bli inspirerad av vad de andra tjejerna skapar. En av alla saker jag köpte med mig hem var denna die + stämpel från tonic, Tonic Floral.

Tonic Floral

Jag skapade ett ganska enkelt kort inför alla hjärtans dag och detta är alla produkterna jag använde:

IMG_9153

Å om man tar lite av det, å lite av det å lite av… Så blir det så här:

DSC_0661

Först är det ett rosa cardstock från American Crafts paper pad 6×6, sedan ett jättefint ”guldskimrande” papper från Crafters Companion, sedan svart cardstock och därefter själva stämpelmotivet.

DSC_0663

Jag måste ju faktiskt lyfta fram en produkt lite extra… Min nya ”skärmatta” från tonic! Den är stor och den är i glas = du kan limma, skära och tom embossa på den utan att den blir förstörd! Kärlek vid första ögonkastet alltså! 🙂

Skärmaskin

Material:

Tonic Studios Rococo Die and Stamp Set – Floral Heart 1045E
Crafters Companion Centura Pearl Printable Card Pack A4 50Pkg 300gr – Snow White
American Crafts Paper Pad 6X6 Extreme Value – Textured Cardstock
Tonic Studios A3 Glass Cutting Mat – Item 352E
Tonic Studios Funky Tape Runner
3L 3D-kuddar svarta

Jag önskar er en härlig helg – vi ses imorgon igen! 🙂 Kram, Kerstin

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *