Frusen DT-träff…

Förra helgen hade vi som sagt DT-träff i butiken. Ett ganska kallt och snöigt Göteborg – men desto varmare i butiken! Av totalt 17 tjejer så var vi 12 stycken som satt och diskuterade, brainstormade, inspirerade, pysslade och skrattade! Både givande och otroligt roligt!  (Och vi lurade naturligtvis på varandra massa saker som man bara MÅSTE köpa…) Chefen Cicci hade ju just varit på CHA så några nya produkter hade hon med sig som vi fick klämma och känna på – och kataloger i mass… Det hördes många ”oohh” och ”aaahh” under kvällen! 🙂 Här är en bild från mötet:

image

Efter möte och middag så började vi pyssla och en av alla produkter vi lekte med var material från serien Winter Wonderland från Pebbles. Helt underbara papper och dekorationer i vintriga färger som passar helt perfekt till alla foton man nu har tagit medan det varit så mycket snö! 🙂 Detta är vad vi skapade:

Birgitta:

Förra helgen hade jag underbart roligt tillsammans med CiLi´s DT- Team. Uppgiften vi fick var att skapa något med material från serien Winter Wonderland från Pebbles. Jag gjorde ett kort av vit cardstock och stjärnorna vi fick att använda tyckte jag var väldigt stora så med hjälp av Tonic Studios Super Trimmer delade jag den i två delar. Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland består av 6 ark med olika tape på så det finns mycket att välja på.

IMG_6526

Materiallista:
Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland
Pebbles Glitter Stickers Princess – Winter Wonderland
Pebbles Die-Cuts Glitter Snowflakes – Winter Wonderland
Tonic Studios Craft Tacky Glue 60ml
Tonic Studios Super Trimmer
Bazzill Cardstock 12X12, 25/Pkg – Orange Peel White

birgitta

Karin:

I helgen var vi på DT-Träff på CiLi in Papers och som vanligt var det en helg med mycket skratt och härlig inspiration. Bland annat fick vi samma serie att göra något valfritt med Pebbles serien Winter Wonderland.

På framsidan har jag lagt det stora silver stjärnorna som masker och sprayat på med Heidi Swapps Colorshine på ett Sheena Stamping Card för att det tål mer vätska ett ett vanligt cardstock. Då man har har ett cardstock som varit så blött är det svårt att fästa det på ett underlag om man inte har en bra tejp och då är det bara Scor-Tape som gäller 🙂 .

IMG_5269a

På insidan har jag använt ett par stickers och wahitejpen som också finns i serien.

IMG_5270a

Material:
Pebbles Glitter Stickers Princess – Winter Wonderland
Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland
Pebbles Die-Cuts Glitter Snowflakes – Winter Wonderland
Heidi Swapp Color Shine Spritz 2 Ounces – Tropicana Teal
Crafters Companion Sheena Douglass White Stamping Card A4 – Pack of 60
Scor-Tape

Detta var mitt Princess kort i vintertema.

karin

 

Helena:

DT-träffar är alltid lika roliga och denna träff var inget undantag. Diskussioner, planering, skapande och uppgifter. En sådan uppgift var att skapa med ett givet material,  något som jag ofta tycker är ganska svårt, särskilt när tiden är begränsad och jag inte har tillgång till mina vanliga prylar (som fanns hemma). Men efter lite tankar och funderingar blev det till sist ett enkelt kort.
Ett ljusturkost cardstock för att matcha dekorationerna och ett vitt, som jag rev till snödrivor är allt jag använt förutom washitejp, klistermärken och snöflingor ur Pebbles serie Winter Wonderland. Jo, lite distress ink på snödrivornas kanter för att markera lite. Jag tyckte att snöprinsessan behövde en ordentlig backe till sin kälke.
Raden med glittriga romber i kortets nederkant består av det som var inuti spetsarna på den stora snöflingan. Jag länsade alla snöflingor som fanns i paketet innan någon annan i gänget kom på samma idé. Det gäller att ta vara på allt. Snöflingan och romberna är fästa med Nuvo limpenna.

2016-01-23_20.05.072016-01-23_19.52.30Material:

Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland
Pebbles Glitter Stickers Princess – Winter Wonderland
Pebbles Die-Cuts Glitter Snowflakes – Winter Wonderland

helena

Britten:

Framsidan med ett papper från American Crafts:

FullSizeRender 2

Insidan:

FullSizeRender

Material:

Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland
Pebbles Glitter Stickers Princess – Winter Wonderland
Pebbles Die-Cuts Glitter Snowflakes – Winter Wonderland
American Crafts Shimelle Christmas Magic Foiled Vellum 12X12 – Gold Stars

britten

Kerstin:

Jag valde att skapa en layout med ett lite vintrigt foto på mig och Ingrid och har utöver produkter från serien hittat matchande papper från Seven Paper och Bella Blvd;

image

Material:

Pebbles Washi Tape Booklet – Winter Wonderland
Pebbles Glitter Stickers Princess – Winter Wonderland
Pebbles Die-Cuts Glitter Snowflakes – Winter Wonderland
Bella Blvd Clear-Cuts Transparency 12X12 – Color Chaos, Blueberry Confetti
Seven Paper Goldie Double-Sided Cardstock 12X12 – Paper 012

Hoppas att ni fick lite inspiration till å använda produkterna från serien, det finns ju ännu flera papper och dekorationer så låt fantasin flöda! Passar som sagt perfekt till de lite vintrigare fotografierna som det kanske är dags att framkalla nu! Vi önskar er en härlig helg!

kerstin

Det här inlägget postades i Inspiration och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *